Rice puff bars // risbarer

This recipe is one of my favorite vegan whole food snacks. And it´s super easy!

ENGLISH RECIPE

 
10 fresh dates 
1 tbsp peanut butter
60g vegan dark chocolate
2 ½ cup rice puffs

Mix dates and peanut butter in a blender to a dough. Melt the chocolate. Blend the date mass, chocolate and rice puffs. Spread out on a baking tray and place in the fridge to solidify. Then cut to pieces.

NORWEGIAN RECIPE

10 dadler (ferske)

1 ss peanøttsmør

60g vegansk mørk sjokolade

6 dl puffet ris

Bland sammen dadlene og peanøttsmøret i en blender til det blir en deig. Smelt sjokoladen. Bland deigen, sjokoladen og puffet ris i en bolle. Fordel massen i en brødform dekket med bakepapir og sett i fryseren i ca. 1 time. Ta ut av fryseren og kytt opp i ønsket størrelse.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Leave a Comment